Personeel zoeken? sympl.

Blijven je vacatures openstaan? Vind je geen geschikte kandidaten? Heb je een personeelstekort? De oplossing is sympl. Met Recruitment as a Service gaan wij via gerichte advertenties op sociale media op zoek naar je ideale kandidaten. Jij betaalt enkel per goedgekeurde kandidaat. Geen succesfee dus! 

Interesse om personeel te zoeken via sympl?

Laat hier je gegevens achter en we contacteren je zo snel mogelijk!

Waarom via sympl personeel zoeken?

Meer dan een employer brand

Snel personeel zoeken los je helaas niet op door je employer brand op te poetsen. Kandidaten actief benaderen door advertising campagnes op sociale media doet dat wel (en laat dat toevallig goed zijn voor je employer brand 😉). Zo verdriedubbel (!) je de instroom aan kandidaten.

Groter bereik aan kandidaten

80% van de werknemers is niet actief op zoek naar een baan, maar scrolt wel dagelijks 102 meter (de lengte van een voetbalveld) op Facebook en Instagram. Zo bereiken we niet alleen actieve, maar ook passieve kandidaten. Traditionele jobboards kunnen hier niet aan tippen.

Online screening tools

Wij zorgen voor een instroom aan kandidaten, jij doet de screening. Daarvoor krijg je toegang tot onze web-based tool, waar je kandidaten gemakkelijk kan opvolgen. Zo weet je precies waar je aan toe bent en blijft de sollicitatieprocedure volledig in eigen handen.

We worked for

Our happy clients!

“sympl hanteert een innovatieve aanpak die een snelle instroom van kandidaten met zich meebrengt. Tijdens het proces is er ook een zeer goede opvolging en begeleiding zodat je altijd weet waar je aan toe bent.

Anne Baeten - Talent Acquisition Manager bij Alken Maes

“sympl is geen doorsnee rekruteringsbedrijf. Het zijn digitale tovenaars die van bij het begin in het DNA van hun klant kruipen en zo een geslaagde rekruteringscampagne tot stand brengen!“

hoe-kan-je-personeel-zoeken
Katleen Dedobbeleer - Recruiter bij Promoplan

“De campagne die we met sympl hebben opgezet heeft ons veel sollicitaties opgeleverd en heeft ook ons bedrijf in the picture gezet. Het is een leuke en innovatieve manier om snel een vlotte instroom aan kandidaten te creëren en het vergemakkelijkt het aanwervingsproces!“

rekruteren-via-sociale-media
An Vanacker - Recruiter bij PKF-VMB

Wat doet sympl dan anders?

Creatie van online campagnes

Onze social media experts maken en beheren voor jou de advertentiecampagnes (gebaseerd op aangeleverd campagnemateriaal). Onze recruitment expert maakt vervolgens een vacaturepagina op maat van jouw bedrijf. Zo hoef je dus zelf geen kennis in huis te hebben.

Data driven recruitment

We meten bij elke campagne honderden datapunten waardoor we snel wijzigingen kunnen aanbrengen om voor jou de perfecte kandidaat te vinden. Deze info delen we graag met jou. Daarom geven we je een dashboard met real-time informatie zodat je altijd weet waar je aan toe bent.

Geen succesfee

Bij sympl betaal je geen succesfee bij aanwerving, maar een kleine kost per relevante kandidaat die wij aanleveren. Een kandidaat die niet voldoet aan je verwachtingen kost je dus niks.

Wat mag je verwachten van sympl?

Ons bewezen resultaat

+ 0 k

Meer dan 100.000 kandidaten gescreend

0 %

82% van de vacatures worden ingevuld

0 %

75% van onze opdrachten komt van bestaande klanten

Klaar om personeel te zoeken?