sympl

Checklist: hoe rekruteer je via video vanop afstand?

Dankzij technologische vooruitgang kunnen we vandaag de dag online rekruteren door een video-interview te gebruiken. Deze checklist bevat 12 tips om je voor te bereiden zowel voor als tijdens het interview. Zo kan jij als recruiter met een goed gevoel er aan beginnen. Vraag snel de checklist aan om aan de slag te gaan. 👇 

online-screenen-en-rekruteren-via-video

Vraag gratis de checklist aan!

We make recruitment sympl

Als volledig online rekruteringsplatform biedt sympl werkgevers een oplossing met Recruitment as a Service waarbij werkgevers makkelijk en snel on target kandidaten aangeleverd krijgen en tegelijkertijd het sollicitatieproces zelf in handen houden met onze handige tool.

Door zeer gerichte campagnes op social media gaat sympl op zoek naar kandidaten die niemand anders kan bereiken (ook voor knelpuntberoepen). Voor elke klant maken we op maat gemaakte advertenties en vacaturepagina’s. Zo meten we honderden datapunten en kunnen we het online gedrag van kandidaten analyseren waardoor we de campagnes binnen 48 uur verbeteren.

0 mio
datapunten per maand geanalyseerd

What we do

At your service

sympl zorgt voor de moeilijkste fase van recruitment: het vinden van geïnteresseerde sollicitanten.

Targeting

Dankzij getargete online advertenties (op Facebook, Instagram, LinkedIn,...) bereikt onze technologie snel passief zoekende kandidaten.

Data driven

Het online gedrag van sollicitanten wordt in real time geanalyseerd zodat advertenties en website binnen de 48u worden geoptimaliseerd.

A few sympl customers