Infographic: Zo beantwoord je de 10 belangrijkste sollicitatievragen

Geen enkel sollicitatiegesprek verloopt hetzelfde, maar er zijn er wel een aantal vragen die steeds terugkomen. In deze infographic bespreken wij hoe je het beste antwoordt op de 10 belangrijkste sollicitatievragen. Zo hoef je geen zenuwen meer te hebben tijdens het sollicitatiegesprek en maak je meer kans om door te gaan naar de volgende ronde. 🚀

Voorbereiding is essentieel

Je hebt zonet te horen gekregen dat je op sollicitatiegesprek mag komen, nu komt het erop neer om een goede eerste indruk te maken. Neem daarom genoeg tijd om je voor te bereiden, want je krijgt maar één kans. Onderstaande infographic leert je hoe je het beste antwoordt op de 10 belangrijkste sollicitatievragen.

10-belangrijkste-sollicitatievragen

Een sollicitatiegesprek waarmee je scoort 🎯

Nu gaan de meeste sollicitatievragen voor jou niet meer als een verrassing aankomen. Helaas komt er wel meer bij een sollicitatiegesprek kijken dan enkel de vragen goed te beantwoorden… Ten eerste: wees op tijd. Zoek de dag voordien al even op hoelang je onderweg zal zijn en zorg ervoor dat je een kwartier op voorhand aanwezig bent. Vergeet ook zeker niet om na te denken over je kledij zodat je en professionele indruk kan maken.

Het enige wat wij nu nog kunnen doen is jou enorm veel succes wensen.

 

Ben je momenteel op zoek naar een job? Sympl kan je helpen!

Simply recruit passive candidates on social media

Start your free 14 day trial of our software today