Senior System Engineer, de redder in nood!

Een echte Senior System Engineer kent software en IT als zijn broekzak. Maar heb jij zin om met jouw IT-kennis een helpende hand te zijn voor jouw klanten? 👋 En wil jij naast jouw technische skills ook jouw commerciële flair de volle loop laten gaan? 🏃‍♂️Als Senior System Engineer in een IT-servicebedrijf kan je nét dat meer betekenen and let’s be honest, dat willen we toch allemaal?

First things first

Een IT-servicebedrijf ondersteunt haar klanten op IT-vlak (duh!). 💻 Met een stevige portie advies, gepaste begeleiding en innovatieve oplossingen helpen zij hun klanten uit de bres. Elke medewerker zet zich dag in dag uit in om hun klanten zo goed mogelijk te kunnen helpen met hun IT.

Klant is koning

Als een Senior System Engineer bij een IT-servicebedrijf is de klant écht koning. 👑 Hij verzorgt namelijk de IT infrastructuur van al zijn klanten. “Help, ik geraak niet op ‘t internet” en alle andere IT-problemen van klanten lost een Senior System Engineer op in no time. Ook bij keuzes op vlak van IT kunnen de klanten rekenen op zijn advies.

Een helpende hand

Een Senior System Engineer is dus a helping hand voor zijn klanten. 🤙 Zo ondersteunt hij hun systemen en applicaties. Hij is van alle markten thuis op IT vlak en helpt zijn klanten ook met alles van A-Z, van het installeren van een PC tot het volledig uitrollen van een netwerk- en serveromgeving. Mayday mayday, there is no wifi! 📣Ook bij netwerkproblemen kunnen de klanten van een Senior System Engineer rekenen op zijn hulp.

Let’s get technical

Ook op technisch vlak staat een Senior System Engineer in een IT servicebedrijf sterk in zijn schoenen. 👞 Migraties van oude naar nieuwe systemen uitvoeren zijn his jam. Een Senior System Engineer knows his business en levert ook procedures op aan de servicedesk of voegt nieuwe technologieën toe aan het pakket met oplossingen van het IT-servicebedrijf. Awesome! 💪

Senior? Als in Bush Senior?? 👴

Neen, Een Senior System Engineer is niet zo’n oude rakker zoals Bush Senior was. Hij heeft gewoon al veel kaas geproefd. Je weet wel, Parmezaan, Cheddar, Brie, Manchego, … 🧀 Just kidding, een Senior System Engineer heeft al veel kaas geproefd van software en IT. Bovendien heeft hij al een 🎒 aan ervaring en verdient het wel om Senior genoemd te worden.

De redder in nood

Wil jij met jouw kennis van software en IT anderen helpen? Dan is de job van Senior System Engineer bij Acom op jouw software geschreven! 👏 Dit IT-bedrijf uit Antwerpen is nog op zoek naar een Senior System Engineer die hun klanten kan ondersteunen. Bekijk hier de vacature en wie weet ben jij binnenkort de redder in nood! ⚔️

Wil je aan de slag als Senior System Engineer bij Acom?