International Service Technician... What's in a name?

Heb jij een diploma Elektromechanica, Industrieel Ingenieur of ben je een ervaren technieker? Heb je nood aan een nieuwe challenge en goesting om de wereld te ontdekken? 🌍Wil je werken op de boerenbuiten? De job International Service Technician in de biogassector biedt jou dit allemaal in één keer!

Konnichiwa!

International Service Technician is een onderhoudstechnieker, maar die daarboven op nog eens in verschillende landen werkzaam is, hence ‘international’. Een storing in het systeem ontsnapt niet aan een International Service Technician: ze lokaliseren het én zorgen meteen voor technische oplossingen. ⚒️Ze zijn ook echte problemsolvers, geen enkel elektrisch, mechanisch of hydraulisch probleem blijft onopgelost onder het oog van een International Service Technician.

Een dag in het leven van...

Als onderhoudstechnieker houd je je niet alleen bezig met het herstellen van installaties. Ook de administratie en facturatie van voorbije herstellingen behoort tot je takenpakket, net zoals het aanvullen en opruimen van de servicewagen. 🤹Je bereidt ook de komende interventies voor en plant ze in onder het motto “planning is everything”. Daarnaast screen je ook de draaiende installaties. C’est qui à l’appareil? Als International Service technician ondersteun je de klanten ook telefonisch.

Work, eat, sleep, repeat?! 💀

Ben je de dagelijkse sleur een beetje beu en ben je klaar voor een nieuwe uitdaging? Dan is deze job ideaal voor jou! Doordat je verantwoordelijk bent voor de reparatie van installaties is geen elke dag identiek. De ene dag heb je al wat meer reparaties, de andere plan je toekomstige installaties is of sta je de klanten telefonisch te woord. Soms zijn er dringende interventies nodig in het buitenland en dat maakt deze job onvoorspelbaar en vooral spannend! 💪

Een wereldburger

Met je toolbox en elektrische gereedschapstas kan je letterlijk de wereld aan. Parlez-vous français? Als International Service Technician vous tirez votre plan in het Frans én het Engels. Een Fikamomentje in Zweden, de Queen bezoeken in het Verenigd Koninkrijk of smullen van heerlijke pasta’s en pizza’s? 🍕Bellissimo! Een job die je de mogelijkheid geeft om voor meerdere dagen af te reizen naar het buitenland terwijl al je kosten gedekt worden? Deze droom is realiteit als International Service Technician!

Boer kees?

Ja, voor de productie van biogas moet je op een boerderij zijn. Maar een job in de landbouwsector wil niet zeggen dat je het vee gaat voederen of de maïsvelden gaat bemesten. 🌽Als International Service Technieker heb je kennis van technische storingen. Jouw hoofdtaak is namelijk de reparatie van de installaties: grote motoren, pompen, mixers. Size does matter, hoe groter de installatie hoe liever je het herstelt! Jij bent dé expert op elektrisch en technologisch vlak, maar het melken van de koeien laat je dus best gewoon aan de boer over.

There is no planet B

De job van International Service Technician geeft je niet alleen persoonlijke voldoening door je veel vrijheid aan te bieden en vele mogelijkheden om je vaardigheden te ontwikkelen en telkens beter te worden. Ook draag je je steentje bij aan het milieu! 💚Biogas is namelijk een vorm van groene energie die duurzaam is. Jij zorgt ervoor dat de installaties op volle toeren kunnen blijven draaien en dat de carbon footprint telkens verkleint!

Win-win

De afwisselende en uitdagende job van International Service Technician geeft je niet alleen veel verantwoordelijkheid en opportuniteiten, je krijgt ook de kans om als een ware Columbus de wereld te ontdekken. 🗺️Wat wil je nog meer? Neem een kijkje op onze vacaturepagina en wie weet pak jij snel je koffers!

Ben je momenteel op zoek naar een job? Sympl kan je helpen!