Hoe vind je werknemers? | sympl.be
Een werknemer vinden?
sympl.
War for Talent, anyone? Vandaag is het niet meer voldoende om je vacature te plaatsen en te hopen dat de kandidaten naar je toekomen (“post and pray”). Bij sympl hebben we een unieke methode ontwikkeld om voor jou de perfecte kandidaat te vinden (we zouden het onze ADOSS aanpak kunnen noemen – maar dat klinkt zo corporate!).

A

Active

We gaan actief kandidaten zoeken (en vinden!) door het gebruik van targeted advertising (Facebook , Google SEO en SEA, Instagram,….). Daardoor bereiken we veel “passieve” kandidaten (die nu geen vacatures bekijken!

D

Data-driven

Alles wat we doen houden we minutieus bij. Op basis van data-analyse in onze dashboards sturen we elke campagne dagelijks bij (Crazy? Misschien een beetje).  Ook testen we onze boodschappen (via A/B testing) om te kijken hoe we de beste kandidaten snel en efficiënt kunnen bereiken.

O

Online

We werken enkel online – zonder uitzondering. En omdat de kandidaat de hele procedure 24/7 via de smartphone kan doen, verliest hij geen tijd. Daardoor vind je snel de beste kandidaten. Waarom doet niet iedereen dit?

S

Screening

Door het gebruik van geautomatiseerde talent bots en video-interviews krijgen we snel een goed beeld van de kandidaten. Onze ervaren recruiters screenen de beste kandidaten daaropvolgend in een persoonlijk gesprek (online natuurlijk – wat dacht je?).

S

Selection

Van elke kandidaat sturen we je het video-interview met onze analyse. Ooit al een interview gehad met een kandidaat waarvan je na 5 minuten wist “dit is een topper” (of niet?). Dat kan je perfect doen met het bekijken van het video-interview, waardoor je enkel die kandidaten uitnodigt die een perfecte match zijn.

sympl.delivers

  • Al 35.000 kandidaten gescreend via ADOSS.
  • Dankzij het gebruik van video hebben onze klanten maar 1,6 live interview nodig per aanwerving (vs een marktgemiddelde van 5).
Our happy clients!
De profielen die sympl heeft aangetrokken voor ons passen echt bij beedrop en zijn zeer accuraat gepreselecteerd, dit heeft ongetwijfeld te maken met de manier waarop ze dit doen.

– Beedrop

Ready to get started?

sympl is founded in Antwerp and supported by [email protected], imec and IWT