Personeel zoeken door te rekruteren op social media | sympl.be
Personeel zoeken? sympl.

Blijven je vacatures openstaan? Vind je geen geschikte kandidaten? Heb je een personeelstekort? Bij sympl vinden we jouw ideale kandidaten door advertising campagnes op sociale media. Zo vullen we jouw vacatures snel in!

Hoe kunnen wij jou helpen?
Laat hier je gegevens achter en we contacteren je zo snel mogelijk!

Waarom via sympl personeel zoeken?

Meer dan employer brand

Snel personeel zoeken los je helaas niet op door je employer brand op te poetsen. Tenzij je de Coolblue van deze wereld bent, moet je kandidaten actief benaderen om snel je vacatures in te vullen. Dat kan alleen door advertising campagnes op sociale media (en laat dat ook nog eens goed zijn voor je employer brand ;)).
U

Actieve search

Door te adverteren op sociale media verdriedubbelen(!) we je instroom. 80% van de werknemers is namelijk niet actief op zoek naar een baan, maar scrollen wel dagelijks op social media en klikken bewust door naar jouw vacature. Zo bereiken we niet alleen actieve, maar ook passieve kandidaten. Traditionele jobboards zijn er niks bij.

Zorgen voor traffic

Wij ontwerpen en beheren alle campagnes op social media gepersonaliseerd naar jouw vacature. Daarnaast sturen we de campagnes elke dag bij. We testen meerdere versies om traffic te generen naar jouw vacature en om jouw ideale kandidaat te vinden. Zo heb jij tijd voor het echte werk.

We worked for

Our happy clients!

“sympl is geen doorsnee rekruteringsbedrijf. Het zijn digitale tovenaars die van bij het begin in het DNA van hun klant kruipen en zo een geslaagde rekruteringscampagne tot stand brengen!“

– Katleen Dedobbeleer, Recruiter Promoplan

“We kregen veel goede kandidaten aangeleverd via sympl wat het aanwervingsproces heel gemakkelijk, aangenaam en efficiënt maakte.“

– Nicolas Kamoen, CEO Auto Natie

“De werkwijze van sympl maakte het aanwerven voor ons heel gemakkelijk! De kwaliteit van de kandidaten is zeer hoog. We beschouwen sympl als onze rekruteringspartner, zowel in België als in Nederland. “

– Jennick Scheerlinck, CEO Hoplr

“Het screenen van onze stagiairs door sympl was spot-on. De kandidaat stagiairs die ze voor ons selecteerden zijn een echte meerwaarde voor ons kantoor, en het selectie-proces was zeer efficiënt.”

– Anneleen Vander Elstraeten,  Managing partner Four & Five Law

Ons aanbod

RaaS

Bij Recruiting As A Service ontwerpen en beheren wij voor jou de rekruteringscampagnes gepersonaliseerd naar jouw vacature en zorgen wij voor de instroom van kandidaten. Wij geven jou vervolgens de online tools en dashboards om de kandidaten makkelijk en transparant op te volgen. Jij betaalt alleen per lead die je goedkeurt. Zo zijn je kosten de helft minder dan te werken met een ander rekruteringskantoor.

Z

Classic

Bij het Classic model ontwerpen en beheren wij niet alleen de rekruteringscampagnes gepersonaliseerd naar jouw vacature, maar zorgen wij ook voor de screening en opvolging van kandidaten. Wekelijks stellen we de beste kandidaten aan je voor waaruit jij kiest om mee verder te gaan. Je betaalt alleen een succesfee wanneer je ideale kandidaat tekent. No cure, no pay dus.

Cases

Auto Natie – Sales Advisor

Kandidaten

Weken

Geplaatst

Promoplan – Beautyretailer

Kandidaten

Weken

Geplaatst

Klaar om personeel te zoeken?

sympl is founded in Antwerp and supported by [email protected], imec and IWT